Oleh: achoey sang khilaf | Februari 6, 2008

Lembur, Kuring Mulang

  • Pakena gawe rahayu
  • Pakeun heubeul jaya di buana
  • Ciamis natar udagan
  • Mapag pangharepan
  • Nanjur tur gumilang
  • Mahayuna kadatuan

Duh Ciamis Manis Manjing Dinamis, lembur kuring anu matak ngahariring. Hariring rasa katresna ku endahna kaayaan. Kaayaan nu matak tengtrem ati rahayatna.

Galuh kahatur abdi nepangan. Mugia waktos anu samporet tiasa ngalantiskeun rasa hanaang. Hanaangna raga anu tos lami teu kasimbeuh kanyaah parahiyangan.

Lembur, abdi mulang najan nganjang.

Iklan

Responses

  1. alhamdulillah ngiring bingah….janteun sono mulang ka lembur bandung đŸ˜¦

    Sami-sami geulis. Enggal atuh nepangan deui hiliwirna Kota Bandung. Teu kenging kakalajoan di lemur batur teh. Hehe.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: